Autovakantie Alpenchalets Flachauer Gutshof Oostenrijk

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Omschrijving

Alpenchalets Flachauer Gutshof is absoluut een aanwinst. De luxe chalets vormen samen een klein dorpje naast het centrum van Flachau. Je hebt hier een geweldige uitvalsbasis voor een ontspannende, actieve vakantie in de bergen. Als je om je heen kijkt, zie je de hoge bergtoppen waar veel wandelingen naar toe gaan. Hier beneden heb je de sfeervolle chalets met eigen sauna waar je weer helemaal kunt ontspannen.

Het prachtige chaletdorp Alpenchalets Flachauer Gutshof hoort bij Musistadl Flachauer Gutshof, beiden zijn in handen van de familie Hartl. Bij deze gastvrije familie kun je al je vragen kwijt. Ze staan ook altijd klaar met tips voor vele dagjes uit. Sterker nog: ze hebben zelfs een programma voorbereid.

Bijvoorbeeld een leuke ontdekkingstocht op de fiets door de prachtige omgeving van Flachau. Uiteraard worden de fietsen geregeld. Voor de kinderen zijn er speciale kinderfietsen en er is ook een kortere kinderroute. Als je hier toch bent, moet je eigenlijk minimaal één keer de berg op. Met de retourticket voor de lift kun je het toch gewoon niet meer weerstaan? Natuurlijk kun je ook naar beneden wandelen. Nog stoerdere activiteiten als raften, mountainbiken en klimmen zijn niet inclusief, maar die kun je wel regelen bij de receptie.

FamFun

Bij alle accommodaties in Flachau is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Flachau kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten:

* 1x per week FamFun Open Air Cinema
* Wekelijks Bubble Soccer
* Hiking adventure at Jägersee
* Minimaal 2 chill & fun activiteiten

Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Flachau, in de zomervakantie en heeft een waarde van maar minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming is er één Nederlandstalige Sunweb guide aanwezig.

Speciaal voor gasten die in Flachauer Gutshof verblijven zijn de volgende activiteiten ook inclusief van 19-05-2018 t/m 21-09-2018:

* 1 Grillfest BBQ bij de Musistadl
* 2 dagen fietshuur, voor de kinderen zijn er kinderfietsen en kinderzitjes
* 1 begeleide fietstocht
* Ticket voor de lift
* 1 Bauernbuffet op zondagavond bij Musistadl Flachauer Gutshof
* 1 begeleide (familie)wandeling in de bergen (duur ca. 1,5-2 uur)
* 1x ponyrijden voor kinderen
* 1 entree tot een traditionele Salzburgeravond met show in Musistadl Flachauer Gutshof

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Oostenrijk

Flachau

n.v.t.

€ 79.00

n.v.t.