Autovakantie Annexe Résidence Kristall – Logies Oostenrijk

Annexe Résidence Kristall - Logies

Omschrijving

Onderaan de voet van een groene heuvel, in het centrum van Saalbach vind je de onlangs gerenoveerde Oostenrijkse appartementen van Annexe Résidence Kristall. Hier geniet je van de rust, een prachtige natuur en het heerlijke Oostenrijkse eten. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht en is echt een plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Om de omgeving op een leuke manier te ontdekken hebben wij speciaal voor jou een activiteitenkaart gereserveerd! Met deze kaart heb je bij aankomst direct toegang tot diverse liften/gondels, maak je de mooiste wandelingen of fietstochten en heb je gratis entree tot zwembaden en verschillende bezienswaardigheden. Een absolute aanrader binnen ons aanbod!

FamFun

Bij alle accommodaties in Saalbach-Hinterglemm is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Saalbach-Hinterglemm kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten:
* 1 mountainbike tocht, aangepast naar je niveau (vanaf 1.60m)
* 1 overnachting incl. ontbijt in een echte berghut
* SUP (Stand Up Paddling) op een bergmeer
* Minimaal 3 chill & fun activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Oostenrijk

Saalbach

n.v.t.

€ 109.00

n.v.t.