Autovakantie App. Aar Oostenrijk

App. Aar

Omschrijving

Op een mooie, rustige locatie, maar toch op loopafstand van het bruisende centrum vind je de modern ingerichte Appartementen Aar. De Nassereinlift ligt op slechts 400 meter afstand en hier kun je prachtige wandelingen maken. Start je liever in een ander deel van het Arlberg gebied? De bushalte is ook om de hoek en de bussen brengen je in korte tijd naar de dorpen Sankt Christoph, Stuben, Zürs en Lech.

Alle appartmenten zijn zeer modern ingericht en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. De inrichting van de appartementen is modern, gecombineerd met de traditionele Oostenrijkse stijl en beschikken over een moderne woonkeuken en een ruim balkon of terras met uitzicht op de Alpen.

Verse broodjes voor het ontbijt kun je bestellen via de brood bestelservice, zodat je kunt ontbijten in je eigen appartement. Maar je kunt ook gaan ontbijten bij de populaire konditorei aan die aan de overkant ligt.

 

FAMFUN

Bij alle accommodaties in Sankt Anton is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Sankt Anton kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 1 hike incl. all-you-can-eat BBQ in de Rosannavallei
* Pumptrack parcours incl. fietsen en bescherming, exclusief voor kinderen
* 1 hike incl. brood bakken voor de kinderen
* Wekelijks Bubble Soccer
* Minimaal 2 chill & fun activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Oostenrijk

St. Anton

n.v.t.

€ 78.00

n.v.t.