Autovakantie Camping Bijela Uvala Porec Kroatië

Camping Bijela Uvala Porec

Omschrijving

Toe aan een ontspannen familievakantie in het groene Kroatië? Dan is camping Bijela Uvala de ideale plek. Met een hagelwit kiezelstrand voor de deur, een spannend activiteitenprogramma voor jong en oud én genoeg plekjes om lekker te luieren, is het niet moeilijk om hier met elkaar een onbezorgde tijd tegemoet te gaan.

Deze populaire camping ligt pal aan de Adriatische Zee. Het strand dat eraan vast grenst heeft een blauwe vlag en biedt tegen betaling comfortabele ligbedden om lekker in weg te dromen. Op de camping vind je 2 zwembaden en zijn er allerlei sporten te beoefenen. Variërend van een potje squash en volleybal tot tennis en fitness. Overnachten doe je in een van de hypermoderne stacaravans die voorzien zijn voorzien van een flatscreen met Nederlandstalige zenders, een barbecue, beddengoed en een overdekt terras.

Ga je er graag op uit, dan is er buiten de grenzen van de camping genoeg te zien en te doen. Huur bijvoorbeeld een fiets en trek de groene omgeving in. Of breng een bezoek aan het charmante stadje Poreč. Een paar keer trappen en je bent er zo. Ook worden er gedurende de zomervakantie allerlei te gekke activiteiten georganiseerd. Door Laguna zelf en door de guides van FamFun.

FamFun

Tijdens je autovakantie in Porec is bij alle accommodaties in Porec het FamFun pakket inbegrepen, zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Porec kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten:

* Ticket voor 1 uur toegang Aquapark Porec
* Introductie in grot klimmen bij Speleolit
* Toegang tot de grotten van Baredine
* Een leuke stranddag met veel georganiseerde activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Porec, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming is er minimaal één Nederlandstalige guide aanwezig.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Kroatië

Porec

n.v.t.

€ 30.00

n.v.t.