Autovakantie Camping Bois de Valmarie Frankrijk

Camping Bois de Valmarie

Omschrijving

De verzorgde en luxe 5-sterrencamping Bois de Valmarie ligt op een heuvel in Argelés sur Mer en biedt een betoverend uitzicht over de Middellandse Zee. De camping ligt aan het 50 meter lange zandstrand van Racou en heeft een groot zwemparadijs.

De camping biedt naast het zwemparadijs veel faciliteiten, zoals fitness, een ontspanningsruimte met een sauna, whirpool, massageruimtes en tafeltennistafels. Voor de kids is er een kinderclub en speeltuin. Ook heb je hier de mogelijkheid om een fiets te huren, waarmee je de omgeving kunt verkennen. Deze veelzijdige camping met haar comfortabele stacaravans zorgen zullen zorgen voor een heerlijke vakantie in Argelés sur Mer!

FamFun

Bij alle accommodaties in Argeles sur mer is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Argels sur mer kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten:
– 1 rondvaart op de glasbodemboot L’Aquavista
– 1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
– 1 Wekelijks de Beach Olympics: een dag vol met gave & originele activiteiten op het strand van Argèles sur Mer
– Minimaal 3 chill & fun activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Frankrijk

Argelès sur Mer

n.v.t.

€ 69.00

n.v.t.