Autovakantie Camping Domaine du Verdon Frankrijk

Camping Domaine du Verdon

Omschrijving

In het ongerepte groene binnenland van de Provençe, aan de oevers van de smaragdgroene rivier Verdon ligt het pittoreske dorpje Castellane. Vlak bij dit dorpje vind je de gezellige en comfortabele familiecamping Domaine du Verdon.

De omgeving rondom de camping is één van de mooiste van Frankrijk, met als grootste trekpleister het indrukwekkende natuurwonder, Gorges du Verdon; een reusachtige kloof in het nationaalpark du Verdon. Vooral sportievelingen en thrillseekers zijn dol op deze omgeving want de activiteiten zijn eindeloos: van bergbeklimmen en mountainbiken tot raften en kajakken.

Net als de omgeving heeft de camping enorm veel te bieden. Er is een breed scala aan activiteiten en faciliteiten. Zo is er een visvijver, een outdoorfitnness veld, zwembaden met waterglijbanen en een rumcafé, waar meer dan 30 verschillende soorten rum wordt geschonken. En waar exotische cocktails de menukaart sieren. Ook vind je er een traditioneel restaurant, een pizzeria, een crêperie en een boulangerie, waar je ’s morgens vers gebakken croissantjes kunt krijgen.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Frankrijk

Castellane

n.v.t.

€ 35.00

n.v.t.