Autovakantie Camping Le Bois Fleuri Frankrijk

Camping Le Bois Fleuri

Omschrijving

Camping Le Bois Fleuri is een verzorgde familiecamping aan de rand van het bruisende Argelès sur Mer en ligt  te midden van een heuvelachtige en bosrijke omgeving. Je kunt hier het ene moment genieten van een heerlijke uitrustvakantie, terwijl je het andere moment allerlei leuke uitstappen maakt in de veelzijdige omgeving.

Overnachten doe je hier in een van de comfortabele stacaravans of chalets, die voorzien zijn van moderne meubels, gratis wifi en een fijn terras met ligstoelen. Zin om wat te doen? Dan is er op de camping van alles te beleven. Zo is er een zwemparadijs met waterglijbanen, een sauna, een multisports veld en een animatieteam dat allerlei leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Op vakantie met jonge kinderen? Dan is het goed om te weten dat er een miniclub is; kunnen zij lekker knutselen en jij even tijd maken voor jezelf.

Het zachte, witte zandstrand van Argelès sur Mer, bevindt zich een stukje verderop. Er rijdt een treintje op en neer, dat je hier gratis naartoe brengt en je ook kan afzetten in de sfeervolle badplaats.. Wil je meer van de omgeving zien? Dan is kasteel Carcassonne een absolute must-see. Net als wereldstad Barcelona die je in slechts 2 uur kunt bereiken.

FamFun

Bij alle accommodaties in Argeles sur mer is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Argels sur mer kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;
* 1 rondvaart op de glasbodemboot L’Aquavista
* 1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
* Wekelijks de Beach Olympics: een dag vol met gave & originele activiteiten op het strand van Argèles-sur-Mer
* Minimaal 3 chill & fun activiteiten
* Playstation dat elk moment van de dag gebruikt kan worden

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een vakantie naar Argelès sur Mer, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Frankrijk

Argelès sur Mer

n.v.t.

€ 84.00

n.v.t.