Autovakantie Camping L’Hippocampe Frankrijk

Camping L'Hippocampe

Omschrijving

Camping L’Hippocampe is een geliefde kleinschalige familiecamping in de gezellige badplaats Argelès-sur-Mer. Het is een heerlijk vakantieadres voor gezinnen en rustzoekers. Het terrein wordt omringd door groen en ligt op een kilometer van het zandstrand. De camping beschikt over een tropisch zwemparadijs, een multisportterrein, een eigen bakkerij en een speeltuin.

Je verblijft hier in een comfortabele stacaravan en de camping is autovrij. Er kan tijdens het verblijf gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van Camping La Siréne, dat er tegenover ligt. Hier vind je een groot waterpark met vele glijbanen; waanzinnig voor de kids!

Ben je op zoek naar een gemoedelijke camping maar waar ook genoeg vertier te vinden is, dan is Camping L’Hippocampe je ideale vakantieadres!

FamFun

Bij alle accommodaties in Argelès sur Mer is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Argelès sur Mer kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten:
– 1 rondvaart op de glasbodemboot L’Aquavista
– 1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
– Wekelijks de Beach Olympics: een dag vol met gave & originele activiteiten op het strand van Argèles sur Mer
– Minimaal 3 chill & fun activiteiten.

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Frankrijk

Argelès sur Mer

n.v.t.

€ 69.00

n.v.t.