Autovakantie Camping Valkanela Kroatië

Camping Valkanela

Omschrijving

De gezellige familiecamping Valkanela ligt aan de kristalheldere Adriatische zee en wordt omgeven door een bos van pijnbomen. Deze brengen niet alleen een heerlijke dennengeur met zich mee, ook zorgen de bomen voor voldoende schaduwrijke plekken op het terrein. Erg fijn, wanneer je wilt even ontsnappen aan de Mediterrane zon, op een hete zomerdag.

Een wit kiezelstand ligt voor de deur te lonken. Het is een fijne plek om lekker te relaxen. Neem een goed boek mee, wat muziek en kies een ligbedje uit om je handdoek op neer te leggen. Je kunt je hier urenlang vermaken en ondertussen werken aan het bruine kleurtje, waar straks de thuisblijvers jaloers op zullen worden.

Hoewel er op de camping genoeg plekken zijn om lekker te luieren, zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen. Van tennissen en minigolfen tot het maken van een ontspannen kanotochtje en een wervelende rit op de bananenboot. Ook is er dagelijks, voor jong en oud, een uitgebreid animatieprogramma. Waarbij diverse sporttoernooien en spectaculaire shows voorbij komen.

De ruime en comfortabele stacaravans hebben een rustige ligging in een mooie omgeving en zijn voorzien van fijne faciliteiten, zoals een combimagnetron, koffiezetapparaat, televisie, Wi-Fi en een prachtige veranda. Een heerlijke plek om ’s morgens rustig te ontbijten en ’s avonds een spelletje te spelen onder het genot van een goed glas wijn. En wanneer je de stacaravan Sunshine Premium boekt kun je ook nog eens gebruik maken van een fijn zwembad, welke met 6 andere caravans wordt gedeeld.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Kroatië

Vrsar

n.v.t.

€ 99.00

n.v.t.