Autovakantie Camping Village Bi Village Fazana Kroatië

Camping Village Bi Village Fazana

Omschrijving

De gezellige familiecamping Bi Village ligt aan een prachtig kiezelstrandje aan de westkust van Istrië en wordt omgeven door kleurrijke bloemen en een bos van pijnbomen. Op de camping is er van alles te doen, maar ook de omgeving is betoverend.…

Comfortabele villa’s, mobilehomes, tweepersoonskamers en appartementen liggen verspreid over het schaduwrijke terrein, net als de 3 fijne zwembaden. Zo hoef je nooit ver te lopen voor een verfrissende duik of een lesje aqua gym. Ook zijn er op de camping allerlei leuke faciliteiten, zoals een voetbalveld, fietsverhuur, een gamesroom en een basketbalveld. En een professioneel animatieteam organiseert zowel overdag als in de avonduren verrassende activiteiten: van een comedy-avond tot talentenjacht.

Ook wat eten betreft is er op deze camping volop keus: barbecueën op de camping is toegestaan, en er zijn de drie restaurants waar je aan kunt schuiven. In het romantische Pineta Mare zit je aan zee onder de pijnbomen en worden heerlijke gerechten geserveerd, zoals gefrituurde calamari, carpaccio en pasta “all’Istriana”. Bij Bi Village zijn er speciale weekmenu’s en heb je ook uitzicht over zee. En dan is nog een pizzeria, waar je terecht kunt voor een knapperige houtoven pizza.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Kroatië

Fazana

n.v.t.

€ 229.00

n.v.t.