Autovakantie Domaine de la Dragonnière Frankrijk

Domaine de la Dragonnière

Omschrijving

De familiecamping Domaine de la Dragonnière, in de prachtige Languedoc-Rousillon is er van vele hoogtepunten: zo is het de grootste camping van Frankrijk, heeft het maar liefst 3 aquaparken, een splinternieuwe spa en wel heel comfortabele stacaravans.

Het terrein van de camping wordt omgeven door wuivende palmbomen en kleurrijke bloemen. De comfortabele stacaravans liggen verspreid over het terrein en zijn er in allerlei soorten en maten, maar zijn allemaal ingericht met sfeervolle moderne meubels en hebben ze een fijn terras voor de deur.

Het paradepaardje van de camping is het spectaculaire zwemparadijs met 4 aquaparken en stoere waterglijbanen. Zo is er het binnenzwembad de Espace Couvert, de Espace club voor sport en spel en is het aquapark de Espace Zen geïnspireerd door de Grieks-Romeinse thermen. Nieuw sinds dit jaar is de Espace Lagon met een Caribisch tintje.

Een andere eyecatcher is de splinternieuwe spa: met een theesalon en 3 schoonheidssalons, waarvan één met balneotherapie. Ook is er een sauna en hamam aanwezig en kun je er bovendien wegdromen tijdens een weldadige massage.

Overdag is er van alles te doen en wordt er van alles georganiseerd: van spannende sporttoernooien tot gezellige spelletjes, maar ’s avonds gaat het dak er af. Zo worden er diverse shows opgevoerd door zowel het animatieteam als nationale artiesten en is tienerdisco de Hummer dé plek om te dansen op de nieuwste beats. Ook in de openlucht disco gaat het los, tijdens de sensationele lasershow tijdens ‘Extravaganza’.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Frankrijk

Vias Plage

n.v.t.

€ 53.00

n.v.t.