Autovakantie Hotel Laguna Park Italië

Hotel Laguna Park

Omschrijving

Laguna Park is een luxe en modern strandhotel in de sfeervolle badplaats Bibione. Je geniet hier van vele zonuren, leuke activiteiten een uitstekende service en optimale ontspanning. De ingrediënten voor een onbezorgde vakantie. 

Bijzonder meubilair van bamboehout, keramische vloeren, een minibar en fluffy badjassen en badslippers. In de comfortabele kamers van Luna Park komt zelfs de meest verwende vakantieganger helemaal tot rust. Waar je ook je batterijtje kunt opladen is in het wellnesscenter. Na een bezoekje aan de sauna, Turks Stoombad, voel je je in mum van tijd weer als herboren.

Strandliefhebbers komen bij Hotel Laguna Park volledig aan hun trekken. Je hoeft alleen maar de wandelpromenade over te steken en je staat al met je blote voeten in het zand. Ook wanneer je graag actief bezig bent tijdens de vakantie, is er van alles te doen. Zo kun je fitnessen, tennissen en beachvolleyballen. Of een fiets en Nordic stokken huren om mee op pad te gaan in de omgeving.

FamFun

Bij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 2 uur met je familie varen op een eigen speedboot
* Een boottrip over de historische lagunes van Bibione
* Een bezoek aan een lokale wijnmakerij

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige tips en tricks.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Italië

Bibione

n.v.t.

€ 499.00

n.v.t.