Autovakantie Residence Les Demeures de la Massane Frankrijk

Residence Les Demeures de la Massane

Omschrijving

Résidence Les Demeures de la Massane is een in 2012 gebouwd vakantiepark in het uiterste zuiden van Frankrijk. Op slechts 2 kilometer afstand van de prachtige zandstranden en op loopafstand van het centrum van Argelès-sur-Mer, bent u hier aan het juiste vakantieadres. De appartementen en bungalows liggen rondom het buitenzwembad en beschikken over een volledige inrichting met balkon of terras.

De activiteiten in de omgeving zijn eindeloos! Breng een bezoek aan Perpignan, de Franse stad met typisch Catalaanse sfeer, of beleef een spannende canyoning tocht! Ook hiken, paardrijden of diverse watersporten behoren tot de mogelijkheden. Of u nu met z’n tweeën of met de hele familie reist, Résidence Les Demeures de la Massane is een prima uitvalsbasis.

FamFun

Bij alle accommodaties in Argeles sur mer is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Argels sur mer kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;
* 1 rondvaart op de glasbodemboot L’Aquavista
* 1 rondleiding & wijnproeven voor de ouders , terwijl de kinderen op schattenjacht gaan met onze animator
* Wekelijks de Beach Olympics: een dag vol met gave & originele activiteiten op het strand van Argèles-sur-Mer
* Minimaal 3 chill & fun activiteiten
* Playstation dat elk moment van de dag gebruikt kan worden

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Frankrijk

Argelès sur Mer

n.v.t.

€ 51.00

n.v.t.