Autovakantie Residence Valbella Italië

Residence Valbella

Omschrijving

Vlak bij het zandstrand en de populaire badplaats Bibione, ligt residence Valbella. Een gezellig en ruim opgezet appartementencomplex dat vooral geliefd is bij families en dat allerlei leuke extra’s biedt.

Zo wordt er eens per week een openlucht Spaghetti Party (afhankelijk van het weer) georganiseerd, kun je voor niets met een huurfiets op pad om de omgeving te ontdekken en zijn bedjes en parasols op het strand inbegrepen (van eind april tot eind september). Daarnaast vind je hier ook nog 6 zwembaden om in te plonsen, een speeltuin en een tennisbaan.

Residende Valbella is een fijn vakantieadres voor families met kinderen. De basic appartementen bieden ruimte voor iedereen. Hoewel je in en rondom het complex uitstekend kunt vertoeven, leent de omgeving zich ook voor allerlei leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar shopping paradise Lido di Jesolo of waterstad Venetië.

FamFun 

Bij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 2 uur met je familie varen op een eigen speedboot
* Een boottrip over de historische lagunes van Bibione
* Een bezoek aan een lokale wijnmakerij

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige tips en tricks.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Italië

Bibione

n.v.t.

€ 39.00

n.v.t.