Autovakantie Vaya Resort St. Anton Oostenrijk

Vaya Resort St. Anton

Omschrijving

Exclusief bij Sunweb te boeken: het gloednieuwe, luxe Vaya Resort: de perfecte plek voor een actieve vakantie in de bergen! Luxe appartementen op een van de mooiste plekjes in Sankt Anton; rustig en toch op loopafstand van het bruisende centrum, waar het wemelt van de mooie winkels en goede restaurants. Daarnaast ligt de Nassereinbahn op nog geen 400 meter afstand.

Vaya Resort is volledig nieuw gebouwd en is de perfecte residence voor de veeleisende vakantieganger: high-end appartementen die met oog voor detail zijn ingericht en die naast een sfeervolle houten vloer allemaal beschikken over comfortabele woonkamers, luxe keukens en flatscreen tv’s. Daarnaast vind je in de slaapkamer (s), dikke dekbedden met zacht beddengoed.

In de spa van Vaya Resort kun je na de nodige inspanning, lekker ontspannen. In deze luxe oase vind je een sauna, infraroodcabine en een prachtige rustruimte om heerlijk te relaxen. Zin in een drankje? Vaya Resort beschikt ook nog over een lounge in de stijl van een originele Oostenrijkse berghut, waar je bij de knisperende haard kunt genieten van een lekker aperitief. Voor een (culinair) diner kun je terecht in een van de goede restaurants die St. Anton te bieden heeft.

FamFun

Bij alle accommodaties in Sankt Anton is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Sankt Anton kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 1 hike incl. all-you-can-eat BBQ in de Rosannavallei
* Pumptrack parcours incl. fietsen en bescherming, exclusief voor kinderen
* 1 hike incl. brood bakken voor de kinderen
* Wekelijks Bubble Soccer
* Minimaal 2 chill & fun activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis tijdens de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.

 

Overige informatie over deze autovakantie

Oostenrijk

St. Anton

n.v.t.

€ 76.00

n.v.t.