Autovakantie Villagepark Suites Oostenrijk

Villagepark Suites

Omschrijving

De appartementen van Villagepark Suites liggen in het centrum van Zell am See en op korte loopafstand van de gondels. Dus pak je wandelschoenen in of neem je fiets mee en ontdek de groene bergtoppen. Om de hoek van Villagepark Suites bevindt zich een warme bakker, waar je lekkere broodjes kunt halen. En ook de supermarkt, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand. Het oude centrum van Zell am See ligt op 2 kilometer afstand van Villagepark Suites.Heb je geen zin om te koken? Dan kun je lekker gaan dineren in een van de vele gezellige restaurants in de buurt.

De appartementen zijn stijlvol ingericht en zijn voorzien van ruime slaapkamers met heerlijke bedden en zachte dekbedden, een moderne keuken met o.a. een Nespresso machine, vaatwasser en toaster en een gezellige eethoek. Ook vind je er 2 flatscreen tv’s en een balkon of terras met uitzicht op de omgeving.

FamFun

Bij alle accommodaties in Zell am See – Kaprun is in de zomervakantie het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Zell am See – Kaprun kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* Rafting op de Salzach rivier (vanaf 1.40m)
* SUP (Stand Up Paddling) op een bergmeer
* Hike & fakkeltocht
* Bubble soccer met je familie en vrienden

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun guides om alle activiteiten te begeleiden. Ook geven zij je nuttige tips en tricks. Niets moet, alles mag!

 

Overige informatie over deze autovakantie

Oostenrijk

Zell am See

n.v.t.

€ 79.00

n.v.t.