Zonvakantie Hotel Melia Coral Kroatië

Hotel Melia Coral

Omschrijving

In een prachtige bosrijke omgeving, aan het kristalblauwe water van de Adriatische zee, waan je je tijdens je vakantie in de wereld van ‘the rich & famous in het trendy adults only hotel Melia Coral.

Het exclusieve 5-sterrenhotel ligt op korte aftand van Umag en biedt allerlei fijne faciliteiten. Zo kun je loungen in de hippe beach club waar heerlijke beats uit de speaker komen, mee doen aan een heuse wijnproeverij of exotische cocktails proeven in de ‘Passion Lounge’, alles staat hier het teken van genieten. Laat je culinair verrassen in de restaurants van hotel Melia Coral: van verrukkelijke tapas tot verfijnde regionale gerechten in het romantische Taverna Mediteran restaurant.

De grootste eyecatcher van het hotel is de luxe, state-of-the-art spa, welke geïnspireerd is op het Verre Oosten. Dit kun je zien aan het interieur, maar ook aan de menukaart waar Oosterse en ayurvedische behandelingen op staan. Verder zijn er diverse thalassa en-detox programma en hele fijne ontspanningsfaciliteiten.


Beoordeling: 0

Overige informatie

Kroatië

Umag

n.v.t.

Logies en ontbijt

€ 809.00

n.v.t.