Zonvakantie Radisson Blu Split Kroatië

Radisson Blu Split

Omschrijving:
Het comfortabele en luxe Radisson Blu Resort, Split ligt op een idyllisch plekje langs de kust van de Adriatische Zee. Met aan de voorkant een parelwit kiezelstrand en even verderop het historische centrum van de stad Spilt.

Dat het hier om een hip en trendy designhotel gaat, kun je wel zien het moderne interieur, de strakke lijnen, heerlijke loungespots en de state-of-the-art spa met sauna, jacuzzi, rustruimtes en fitnesscentrum. Het hotel biedt de mogelijk om een boot te huren en er zijn meerdere plekken om te kunnen genieten van een waanzinnig uitzicht op de kristalblauwe zee.

De kamers van het Radisson Blu Resort zijn smaakvol ingericht. Ze hebben veel licht inval en zijn voorzien van lichte kleuren en hedendaags comfort. Je vindt er gratis WiFi, een flatscreen en een minibar. Net als aan het interieur wordt er ook veel aandacht besteed aan eten. Er zijn niet 1, niet 2 maar liefst 3 restaurants aanwezig. Zo kun je in ‘The Caper Grill’ neerstrijken voor Mediterrane specialiteiten aan zee en in ‘The Fig Leaf’ voor heerlijke bufetten.

Overige informatie

Kroatië

Dalmatië

Split

EUR

Klasse: comfort

4

Logies en ontbijt

€ 449.00